Contact

Schoen- en Sleutel Meesters
Nieuwestad 111,
8911 CN Leeuwarden

Contactgegevens

Indien u zeker wilt weten of het product van uw keuze op voorraad is, of dat u vragen heeft over niet getoonde kleuren en of uitvoeringen, dan kunt contact opnemen via het hier getoonde contactformulier of via email: info@schoenpoetswinkel.nl. Ook zijn wij bereikbaar op maandag t/m zaterdag per telefoon tussen 9:00 uur t/m 17:00 op nummer 058 – 212 7894

Of neem via WhatsApp contact op

Veelgestelde vragen

Een bestelling met een totaal gewicht van niet meer dan 250 gram, wordt verstuurd als brievenbuspakketje. de kosten daarvan bedragen € 3.95. U kunt uw pakketje dan volgen met de track en trace service van PostNL. Een zending van meer dan 250 gram versturen wij als aangetekend pakket waarvan de kosten € 6.95 zijn. Het pakket is hierbij voor maximaal € 50.00 verzekerd.

Voor 18.00 besteld gaat uw bestelling direct op de post! In principe de volgende dag in huis!

In principe verzenden wij onze bestellingen de dag na ontvangst van de bestelling, afhankelijk van de bezorgfrequentie van PostNL heeft u het dan uiterlijk de 5e dag binnen (bestelling op vrijdag, levering op zaterdag, bezorging dinsdag voor brievenbuspakketjes. De minimale tijd is levering binnen 3 dagen.
Wij versturen de pakketjes echter pas nadat uw betaling is ontvangen.

Net zoals alle gerenommeerde webshops, maken ook wij gebruik van een beschermde omgeving voor de webshop. U kunt dat ook bij ons herkennen aan het slotje bij het webadres.

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij eerst onze voorraad, indien wij iets voor u moeten bestellen nemen wij eerst contact met u op. De besteltijd bij onze leverancier is gemiddeld 2 tot 3 weken. Wij willen met u afstemmen of u die extra levertijd acceptabel vindt. Indien dat niet zo is, laten wij de bestelling vervallen. Indien de extra levertijd voor u acceptabel is, vragen wij u het bedrag over te maken. Na ontvangst van het bedrag gaan wij tot bestelling van uw artikelen over.

Uw factuur ontvangt u per email

U kunt een zending retourneren op dezelfde manier als dat u het ontvangen heeft. De kosten van de retourzending zijn voor uzelf en worden niet vergoed. Indien de zending in goede orde is ontvangen, storten wij het bedrag van de aankoop terug.

Reactieformulier

Wij zullen via email contact opnemen. Indien u telefonisch contact wilt, verzoeken wij u dat aan te geven en uw telefoonnummer te vermelden.